facebook-pixel

Οδηγίες διαγραφής δεδομένων

Αν επιθυμείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και όλα τα συνδεδεμένα δεδομένα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
•

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα μας.

•

Μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας.

•

Πατήστε το κουμπί «Διαγραφή λογαριασμού».

•

Επιβεβαιώστε τη διαγραφή εισάγοντας τον κωδικό σας.

•

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης στο contact@tipsgenerator.com.